10 Geek Events die het bezoeken waard zijn in 2024

10 Geek Events die het bezoeken waard zijn in 2024

De Geeky Guide voor Events

“Touch grass”, of “Ga Gras aanraken” zeggen ze wel eens. Voor de meesten is een weekendje weg met de partner, of met vrienden redelijk standaard. Als Geek zit je daar dan mooi. Geen tijd om je favo serie te bingewatchen. Of om een paar uur door te gamen. Naar buiten gaan staat, naar mijn ervaring, voor Geeks niet altijd op de eerste plaats. Welkom bij mijn Geeky Guide voor Events.

In deze Geeky Guide voor Events help ik jou navigeren doorheen het conventiecircuit. We beginnen met België, Nederland, Duitsland en de UK. Zelf kon je me de voorbije 10 jaar vinden op zowat ieder event dat werd geörganiseerd. Je kon me vinden op Comic Cons, Anime Expos, Gaming conventions, Fantasy fairs… noem maar op.

Bij deze, de Geeky Guide voor Events. Er is geen specifieke volgorde en, naar mijn mening, perfect voor zowel verkennende Geeks als veteranen in de scene. Laat me gerust weten of er events zijn die je erbij wil!

Et voila! De Geeky Guide voor Events is een feit. “It’s not much, but it’s honest work“.

Voorlopig hou ik het enkel bij de lijst.Ddoorheen het jaar ben ik van plan het artikel te updaten met opiniestukken van ieder event.

Ten slotte staat er op mijn eigen wishlist dit jaar Fantasy Basel (Zwitserland), en ook een aantal winkelbezoeken aan mijn favoriete Geek shops zullen er niet aan ontbreken.

PS: In de laatste jaren ben ik enorm fan geworden van de community in de UK. MCM is echt mijn getaway event geworden ❤️‍🔥

Tot kijks, hé!

One comment

  1. Pingback: 10 Geeky Winkels die ik bezoek in 2024 - De Geeky Guide

Comments are closed.

nl_BEDutch