10 Manga’s die ik 2024 (her)lees

10 Manga’s die ik 2024 (her)lees

De Geeky Guide voor Manga

Amai! 2 Januari, en we geven er al een lap op. In deze blogpost onthul ik 10 Manga, die ik ga (her)lezen in 2024. Met deze Geeky Guide voor Manga wil ik jullie niet meteen overwelmen met diepgaande analyzes (die komen er enkel op aanvraag). Integendeel: Ik hou het lekker kort.

Momenteel zet ik hier alvast het lijstje met links naar de MyAnimeList entry. Volg me gerust daar als je dat ziet zitten! In de loop van dit jaar, pas ik deze links aan met hapklare opiniestukken. Wil je zelf deze titels aanschaffen, en woon je in België? Neem dan hier een kijkje.

Als je fan bent van het standaard Isekai of Fantasy verhaal, kan je met deze lijst zeker verder. Tegelijk heb ik er ook een aantal nichere titels ingestoken. Fans van Ecchi zullen de laatste 2 titels zeker herkennen. Shounen fans herkennen zeker Gintama en Sakamoto Days.

De Geeky Guide Manga bevat ook uiteraard titels waar ik naar uit kijk die in het verschiet liggen. Humanity’s Salvation Game is een take op het “Death Game” Manga genre die meer naar horror leunen. Een runner-up die ik steevast wil vermelden: Gantz. De reden waarom die net uit de lijst viel, is simpelweg om dat ik die vorig jaar reeds herlezen had 😉

Zo, leuk verhaal. Lekker kort zoals ze bij de buren in Nederland zeggen. Zijn er titels die ik ben vergeten? Wil je me zelf een Manga aanbevelen? Ik hoor het graag!

Tot kijks,

Silas

nl_BEDutch