10 Geeky Winkels die ik bezoek in 2024

10 Geeky Winkels die ik bezoek in 2024

Shopping Spree voor jezelf of op zoek naar een cadeau voor je Geeky vrienden? Neem dan zeker een kijkje op volgende adressen. De Geeky Guide voor Winkels is perfect om je eigen Geek Cave te vullen met alles wat je cool vind.

De Geeky Guide voor Winkels

In de lijst hieronder vind je voor iedere Geek wel iets. Of het nu Otaku’s zijn, of Marvel, of DC, of Funko- (🤢)fans: In een van de onderstaande Geeky Winkels heb jij gegarandeerd prijs.

Oh en ja, dat klinkt inderdaad als een slappe salespitch. Ik steek het op de voorbije feestperiode! “Accountability? Don’t know her.”

Naar mijn mening zijn dit, voor België althans, de gezelligste winkels waar je als Geek jezelf kan onderdompelen in je favoriete franchise. Het zijn winkels met net dat ietsje meer dan pakweg een doorsnee 4Geeks. En pas op, 4Geeks is zeker geen slecht concept. Ik zie het als een “Gateway” die mensen doet verlangen naar meer.

Ook fijn, is dat de meeste van deze winkels ook te vinden zijn op events! Mocht een uitstapje naar de winkel niet lukken, of je vertrouwt de postkoerier niet om jouw dure figurine heelhuids af te leveren, kan je het altijd op een event zelf gaan afhalen. Het is ook vaak de eigenaar zelf, die de stand uitbaat, dus je kan je ervan verzekeren dat deze winkels echt “voor Geeks, door Geeks” zijn.

Voorlopig hou ik het bij de lijst. Doorheen het jaar ben ik van plan dit artikel te updaten en een review te publiceren, na een bezoek. Zijn er adressen waarvan jij denkt dat ze zeker in deze Geeky Guide voor Winkels passen? Laat het me weten!

P:S: Als Waaslander, kan je me zelf vaak tegenkomen in Akiba Sint-Niklaas, of Brood & Spelen op donderdagen!

3 Comments

  1. Pingback: 10 Geek Events die het bezoeken waard zijn in 2024 - De Geeky Guide

  2. Pingback: 10 Manga's die ik 2024 (her)lees - De Geeky Guide

  3. Pingback: Geeky Winkel aan't einde van de wereld (Gent) - WEC - De Geeky Guide

Comments are closed.

nl_BEDutch